Headerbild

Kategorier

Prova-På-Tävling

2008-10-06 i Allmänt

I onsdags, den 1 oktober, hade nybörjar- och utvecklingsgruppen en Prova-På-Tävling som avslutning på utesäsongen. Många glada barn tävlade i grenarna: 60m, längd, kast/kula samt 400m och gjorde bra ifrån sig det dåliga vädret till trots.

För några var det första gången någonsin som det tävlades för andra var det mer som träning då de redan varit ute på olika tävlingar. Glädjen och entusiasmen var det inget fel på oavsett om det var första gången eller träning. Kanske får vi se flera av dess duktiga barn ute på tävlingar runt om snart.

Barn på led vid längdenSprintstartKastning

Barn som är igång och tävlar i de olika grenarna.

 

Publiksiffran kunde dock ha varit lite högre med tanke på hur många barn som tävlade. Även om det var en Prova-På-Tävling var dessa duktiga barn värda en stor publik. Kanske var det det dåliga vädret som var orsak till att många inte kom och tittade. Vi hoppas på bättre tillslutning nästa gång det tävlas. Dessa glada, entusiastiska barn är väl värd en stor publik som hejar på.

Publiken

En del av publiken.

 

Vi vill passa på att tacka ALLA som ställde upp som funktionärer. Ni gjorde ett strålande jobb och höll ett gott humör trots regnet och kylan.

längdfunktionärerTidtagarfunktionärer

Några av funktionärerna som fastnade på bild.

Adress

Ludvika FFI Idrottsservice Gävle-Dala, Box 975 80133 Gävle

Kontakt

Tel: 0240611610 E-post: info@ludvikaffi.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in