Kategorier

Resultat Terrängtävling Uppsala

2010-04-20 i Allmänt

LFFI framgångar på terrängtävlingar 17-18 april vid Uppsala Slott.

Utomhussäsongen inleddes för LFFIs löpare i helgen med terrängtävlingar i Uppsala. Det var blåsigt och rått vårväder och en tuff bana i parken kring Uppsala slott på lördagen då de individuella tävlingarna avgjordes. Daniel Gleimar blev 3:a bland män seniorer på 4 km banan med utmärkta tiden 13.12 min. Karin Olsson visade god form och blev etta i klassen F19 4000m på tiden 15.35 min.

LFFIs framgångar fortsatte på söndagen, då Daniel Gleimar och Tomas Hultgren ingick i Sollentunas Löpargymnasiums lag, som vann Slottsstafetten. Det sju man starka laget segrade i det drygt 6,2 km långa loppet på den nya rekordtiden 13,39 min. i klassen män seniorer. Killarna kapade det gamla rekordet med 11 sekunder!